Aku dan Superhero



[80minutes]-Ironman

Sempena pelancaran movie ironman tak lama lagi ni aku lukiskan gambar ironman khas untuk korang semua yang usha blog aku ni. Ni 1st time aku lukis ironman. Bangga betul aku coz berjaya melukis dengan baik. hahah..Eden banggo! (walaupun ni aku refer poster movie dia). Kira ok la. Biasa-biasanya superhero yang paling kerap aku lukis spiderman coz hero yang pling aku minat spiderman, tp api aku belum post dalam blog aku ni. Belum scan lukisan-lukisan tu semua...nanti ada masa aku postkan...so ramai2lah kita pegi tengok movie ironman ni.. Sure gempak punya!!!

Share this:

 
Copyright © [ wa23r ] Deviate Form The Norm. Designed by OddThemes & VineThemes