Aku dan hidup


[30 minutes] - Hellboy


Pergh.... dah lama betul tak update blok ni... sape yang usha tu mst rs bosan gile... nk buat mcm na.. tak ada kesempatan. ni gambar Hell boy.. aku baru je scan weekend lepas.. time duk lukis ni... ish.. xbleh jadi.. aku kn buat sesuatu dalam hidup aku ni... nyoteng2 siap la seko hell boy.. kira ok la tu.. tak pun aku memeng ada pasang hajat nak update blok ni.. atas permintaan Alip PEHE... aku pn update la.. korang nak tau ke apa yamh aku duk pk ni? erm... nnt la aku cite.. mlas plak nk tulis kat sini.. so, Alip PEHE tu, nak sangat komen... jgn x komen..

Share this:

aliffiena said...

ekleh..stkt curi artwork aku xyh r..pnat aku lukis smbil pjam mate ko amek..ni blh kne dkwa ni..

izzat said...

lols..baru update... ala, update bla ada free time je...huhu

 
Copyright © [ wa23r ] Deviate Form The Norm. Designed by OddThemes & VineThemes