Aku dan Gambo





[Infinite minutes]
Haha.. mesti korang kata aku poyo kan.. xkesah la.. ni aku post kan untuk tatapan umum hasil karya digital plak.. asyik yang lukis-lukis je bosan jugakkan. Kalo korang nak tau aku sebenarnya minat edit gambar ni (main adobe photoshop). Kadang2 pedajal member pun ada..(mintak ampun la pada sapa yang terkena..hahaha). So, enjoy~

Share this:

Juan Khatib said...

perrgghhh..... ada bakat seyh. aku pun main gak adobe photoshop ni. tp belum sampai tahap ko lg la.

p/s: pehal kepala jd kecik? hahaha.....

Wan Haswazer said...

tq2..yg mn yang terkecik tu?aku xprasan plak.. biasa la.. kadang2 aku ikut btl saiz player tu (tuan punya badan) so kalo player tu pale kecik, terkecik jgk la pale aku..haha.

Anonymous said...

agk p0y0 la gak,,,tp xpe chantekkk,,,haha

HHH said...

Pergh..hebat2.kagum2.

Anonymous said...

Sebijik macam baju ronaldo..haha.. Truskan usaha~

aliffiena said...

muahaha..
tu la j..aku da ckp..pale kcik..ko xdgar..hahaha

izzat said...

kepala x balance ngan badan LOL.. but nice editing.. keep it up. :)

aiman_120 said...

erk,stau aku,ko alim...ble mase buka aurat ni boh? ;p

are-na said...

hehe.... isu kpale kecik plak byk ek?? haha... tp dasyat la pandai edit... tahniah utk anda..!!! =p

Dakjaat™ said...

:'( jealous.. nak gak ...

Unknown said...

cleveland cavaliers
michael kors handbags
nike trainers uk
converse trainers
michael kors handbags
nike outlet
cheap jordans
polo ralph lauren
air force 1 shoes
cheap nfl jerseys

 
Copyright © [ wa23r ] Deviate Form The Norm. Designed by OddThemes & VineThemes