Aku Dan Superhero

[80 minutes]- Superhero

Erm.. aku dari kecik bawak-bawak la ke besar ni memang la minat sangat tengok katun2 n crita pasal superhero ni.. Dalam banyak-banyak hero yang ada, yang paling aku minat Spiderman. Memang idola dari kecik. Jadi superhero ni best.. ada kepuasan yang tersendiri... jadi idola..
hahaha.. macam kanak-kanak. tapi serius memang best jadi superhero.... ni nak jugak cipta hero yang tersendiri tapi xada idea la... so kalo korang sume ada idea bleh la post kat komen mana tau idea korang ni super duper yummy!!!

Share this:

 
Copyright © [ wa23r ] Deviate Form The Norm. Designed by OddThemes & VineThemes