Aku Dan Sketch book



[infinity minutes]

Hahaha.....hepi sungguh aku.. dah lama dah aku cari sketch book aku time zaman muda-muda dulu..akhirnya jumpa jugak..biasa la..kadang-kadang jadi pelupa apa salahnya.. ni antara koleksi lukisan aku time zaman dulu2... time tu rajin lagi..siap pasang cita -cita nak lukis komik lagi tu..ni makin tua ni makin malas plak nak berkarya ni.. ada jugak pasang niat nak beli sketch book baru.. fikir2 balik.. malas la plak.. nanti ada masa aku akan scan untuk tatapan umum.. mana la tau korang nak komen pape.. macam kat rumah aku (yang kat bangi ni) ada pengomen yang sungguh hebat.. komen je keje, yang lain xjalan, perfect la katakan.. hahaha..

Share this:

Anonymous said...

Ada bakat teruskan lah usaha...

are-na said...

menarik lukisan ko...
tahniah2... truskan usha...
=p

Wan Haswazer said...

tq2!hehe

dak tecik said...

waaa..
bgos2..
t bwk r tym traing..
nk usha la karya abg yg hebat 2..

LoQ!N said...

ish sades...
lukisan lama aku semua tah mana..
tinggal beberapa jer...
takpe lupakan kenangan lama..
stat kenangan baru ...
jom stat lukis balik..

Anonymous said...

...please where can I buy a unicorn?

Anonymous said...

maravillosamente, es la frase de valor http://nuevascarreras.com/comprar-cialis-es/ cialis precio farmacia Molto buona informazione cialis 20 mg 8 comprimidos lxbxhzxtbp [url=http://www.mister-wong.es/user/COMPRARCIALIS/comprar-viagra/]comprar viagra[/url]

Guo Guo said...

gucci shoes
tommy hilfiger outlet
nike running shoes
hermes belt
kansas city chiefs jerseys
air max 2015
the north face clearance
mizuno running
north face jackets
ralph lauren uk
philadelphia eagles jerseys
hermes birkin
atlanta falcons jersey
coach outlet
bottega veneta outlet
michael kors uk
mulberry uk
air jordan shoes
mulberry outlet
nike trainers
chanel handbags
tory burch outlet
dallas cowboys jersey
custom mlb jerseys
cheap football shirts
seattle seahawks jerseys
baltimore ravens jerseys
new york giants jerseys
kate spade outlet
golden state warriors jerseys
boston celtics jersey
air max 2014
the north face uk
christian louboutin uk
ugg boots
michael kors uk
nike air max uk
mbt shoes
chicago bulls jersey
san francisco 49ers jerseys
a chang 0609

Unknown said...

coach factory outlet
detroit lions jerseys
coach outlet
michael kors handbags clearance
chargers jerseys
fitflops
converse shoes
ravens jerseys
salomon boots
ugg outlet

 
Copyright © [ wa23r ] Deviate Form The Norm. Designed by OddThemes & VineThemes