Sehari di Old Trafford, Kuala Lumpur II

Hari match ni mmg betul2 sesak la..bersusun...ada yang datang dari pkul 12 tngah hari lagi...pape pn syabas la kat Malaysia walaupun kalah 3-2 kat MU, ok pe, kalah ngan MU N then kalah x besar. Nanti 2nd match hari isnin ni harap2 sengit la ye..dalam post ni gua nk letak banyak skit gambar...tak kesah la korang nk tengok ke xnk, gua nak letak jugak...hahahaha..

[ * click gambar untuk besarkan gambar]

Ni time awal2 gua masuk stadium around pkul 3.30ptg.. ( Awal betul, nak wat mcm na semangat lebih ni)


Tengok la ramai tak ramai orang pas beberapa puluh minit kemudian...

Manchester warming up..

Van Der Sar

My new buddy Mr. Adrian from London &

Mr. Tan from singapore. (both of them are really2 nice guy!)

Malaysia team

Manchester united team

Ni mula2 masuk padang..




~1st Half~

Nani pas score 1st goal MU

video
Ni Preview skit time match

2nd Half~


Rooney & Berbatov

Owen ni la penyelamat MU daripada 'seri' ngan Malaysia


Result MU 3 Mas 2...ok pe...Malaysia mmg best!


video
Ni video time lepas habis match...

Tengok,sapa kata Malaysia tak best..mat salleh pn sokong Malaysia tau..
Ni 2 orang ni pun baru je kenal..2-2 baik n peramah..we are MU + Mas Supporters..(baru fair)
Apsal O'shea gemuk skit ni? (sorry la tuan punya badan..)

[ * click gambar untuk besarkan gambar]

Share this:

abdus said...

adek aku pegi gak. tp kat gate kuning and tiket 58 je.
:D

ZARA 札拉 said...

huhuhu~

dorang sokong Malaysia sebab dorang tak sokong MU..bleh tak aku bagi alasan camtu? hahaha~

wa23r said...

mybe kot...sbb xsokong mu skong mas..releven2..

wa23r said...

salaam apsal ko x join?

kupu-kupu_cinta said...

wahhh best nye.....hihihihi

dpt kwn bru lk tuuu

 
Copyright © [ wa23r ] Deviate Form The Norm. Designed by OddThemes & VineThemes