Sehari di Old Trafford, Kuala Lumpur

Memang best petang tadi gua pegi tgk manchester training (die hard fan ni...). Memang ramai gile..beriban2.. memang hari match kena datang awal la..mlas nk cite panjang, biar gambar menceritakan ke'best'sannya..haha.. [ * click gambar utk besarkan gambar]

Dengan serabainya xsempat nk betulkan rambut trus bratur, takut xdapat seat best..ni pkul 3 ni, MU training pkul 5.30..


Ni la gua punya training pass

Masuk2 team Malaysia ngah training


Dalam 5.30 MU masuk padang..

Trio keeper [ Foster,Kuszczak & Van Der Sar]

Rooney
& lain2 gambo la..

Ni tiket match nnt..



Ni ada video skit sempat gua record..

[ * click gambar utk besarkan gambar]

Share this:

azli said...

Berita terkini... Cepatlah berita sukan dah nak mula.. Malaysia VS MU.. Memang ramai yang tertunggu jelajah pasukan MU ke 4 buah negara.. Tapi Indonesia plak terjadi insident tak di ingini pengeboman... Ini yg kami tak mahu.. Red devil mania.. But i mania... We mania.. http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

ZARA 札拉 said...

mak aii!!

ku mau tengok Owen!!

kenapalah CR dah blah pergi RM?!

benci2!! kalau tak, aku sanggup berbunuh nak tgk dia~ hahaha~

..::@zZ@::.. said...

still fanatik ngn MU lg ye,,,

imanshah said...

Gud lurk MU..dis year rasanya EPL dapat kat Liverpool..huhu jangan marah bro

方松腾 said...

nike shoes
cheap oakley sunglasses
snapback hats
soccer jerseys,cheap soccer jerseys,cheap soccer jerseys for sale,soccer jersey,usa soccer jersey,football jerseys
cheap uggs
cheap ugg boots
ugg boots
uggs outlet
wedding dresses
chicago blackhawks
christian louboutin shoes
louboutin uk
fitflops sale clearance
coach outlet,coach outlet online,coach outlet store
coach outlet store

 
Copyright © [ wa23r ] Deviate Form The Norm. Designed by OddThemes & VineThemes