Pes2010 [PSP&PS2 Option File] II

Hahaha..akhirnya terhasilnya Option File yang pertama kali aku buat utk Pes 2010 (PSP & PS2). Option File ni ada 2 Versi :

*V1 version
i) Semua Kit kelab dan negara yang tiada lesen di perbetulkan termasuk emblem.
ii) Kat Other Leagues C aku replace kan dengan kelab Bayern Munich & Werder Bremen

*V2 version
i) Semua Yang lain seperti biasa cuma khas utk penyokong Kelantan & Malaysia aku letakkan Kelantan kat EPL (giler ar..masuk epl) gantikan dengan Burnley dan gantikan werder Bremen dengan Malaysia..

*kat bawah ni preview utk option file V2.



* Kepada sesiapa yang berminat kat option file ni bleh la pm aku ye dan mcm na nak gunakan option file ni pn bleh pm aku jgk..orang kata "sharing is Caring"..enjoy!!!

Share this:

Hazwan Arif said...

buat la trengganu satu..
aku nk lwn dgn bdk2 klantan kat rumah aku..haha

wa23r said...

xde masalah nak buat ganu..nk replace ngn pe?

zulfakar said...

bro...aku berminat la..cmne nak guna ni??tq

wa23r said...

Zulfakar: nk gn utk psp ke ps2?

zulfakar said...

kalau boleh nak dua2...bleh?

Syed said...

mne nk dpt file neh...
yg latest nyer ade x??

sabry said...

nice job la bro..tp cmne nk pndh msuk kt ps2??

wa23r said...

syed n sabry

utk editng, visit blog http://wa23r-pesediting.blogspot.com/..pastu nk kita crita panjang kt sn or dlm email..

sabry said...

nak tnye skit..option file tu nk dwnload kt mane n cara nak transfer ke ps2 camne plak??

morie87 said...

hello bro....
bleh tolong hantar kat aku file tue x?
kalo rajin ko wat suma kelab Liga super skali..wakaka

Unknown said...

cleveland cavaliers
michael kors handbags
nike trainers uk
converse trainers
michael kors handbags
nike outlet
cheap jordans
polo ralph lauren
air force 1 shoes
cheap nfl jerseys

 
Copyright © [ wa23r ] Deviate Form The Norm. Designed by OddThemes & VineThemes