Yuna - Final Fantasy X


Dah lama betul xmelukis n xkongsi lukisan aku kat blog ni. Tadi tengok2 blik buku sketch lama tergerak nak scan dan pos kat blog ni.. Gambar kat atas tu Yuna, character dalam game Final Fantasy X. Siapa yang minat game conform2 la knl kan.. Time aku lukis ni dh banyak tahun yang lepas dah..maybe tahun 2003 tak pun 2004..lupa la.. So kepada semua yang suka melukis ke..menconteng ke... boleh la sm2 kongsi pe hasil korang tu... blog ni @ aku sangat2 mengalu-alukan hasil korang tu...sambil2 korang datang tgk2 widget2 untuk blog korang tu kat sini.....btl x? Sharing is caring..kan2?


Share this:

 
Copyright © [ wa23r ] Deviate Form The Norm. Designed by OddThemes & VineThemes