Turtle


[Turtle] - 2003

Kembali ke rumah sewaku syurgaku (macam x je,haha) selepas seminggu cuti raya cina. Dah seminggu cuti ni masuk2 1st week pas cuti ada 2 test plus2 lagi ngan assignment... adus.. malas btl.. Pape pn dengan malas nya, tengok blog ni pn dh lama x di update, update la jgk... nak bikin widget baru malas plak.. so aku postkan lagi hasil aku yang xseberapa ni pada masa dulu kala ni... Nostagia lukisan ni aku lukis time cikgu sains ngah mengajar kat depan (haha.. memang terbukti tajam sungguh kotak ongatan aku ni..).. dh masuk air.. bosan.. bukak sketch book.. conteng2.. jadi la turtle.. cam besa mana2 iklan or poster, tambah awek sebagai penyeri.. haha..

Share this:

 
Copyright © [ wa23r ] Deviate Form The Norm. Designed by OddThemes & VineThemes