Hari Ni Brapa Hari Bulan????????

Ha.. senangnya hati final exam dh beres, boleh la aku teruskan perjalan hidup yang riang2 ini.. Ni aku nk post skit la.. pasal title blog aku pn korg dh mcm dapt bau skit2 pe yg aku nk ckpkan kan?? sebelum aku teruskan, aku nk g tau yg aku ni xde la sk sgt capup2, cr2 publisiti ni... post ni adalah nk appreciate semua member2 aku yg wish befday aku.... trima ksih byk2... sorry sgt sbb lambat reply pe yg korang semua komen kat wall fb aku.. maklum la aku punya exam paper berderet sampai la hari befday aku... so pape pun.. trima kasih sgt2.. aku terharu gile ngan korang... Trimas2!!!!!!!












p/s: sorry la if ada sape2 yg aku termiss.. korang memg rock!!!

Share this:

embun d tengah malam said...

happy birthday jugak walaupun terlambat...semoga kau panjang umur..murah la rezeki ko k

h a n i e said...

hepi belated besday..^^

Vee Violet ~vLockheart~ said...

happy belated bestday...
=)

Syiqin Sobri said...

oh alamak. lupe. happy belated birthday utk ko. :D

wa23r said...

embun d tengah malam: insyallah.. ko pn sm.. harap2 di murahkan rezki jgk.

hanie: tq2... xde hadiah ke??

Vee Violet ~vLockheart~: hee... tq2

syiqin:nnt blaje aku karok!!!!

aku zaty said...

hepy bufday to you!=)

enjoy your life n
keep on blogging!=)

hee~
sory late sehari..

wa23r said...

aku zaty: tq2.. lmbt tu de hallah!!

aku.yue said...

hoho..
aku ade tuh.. :P

Guo Guo said...

air jordan 13
dansko outlet
new orleans saints jerseys
true religion jeans
cheap soccer jerseys
barcelona jersey
burberry outlet
lebron james shoes
oakley sunglasses canada
prada shoes
new england patriots jerseys
tory burch outlet
oklahoma city thunder jerseys
cleveland cavaliers jersey
vans shoes
miami heat jersey
green bay packers jerseys
cheap nike shoes
nike outlet store
coach outlet canada
the north face jackets
stuart weitzman boots
new york jets jerseys
washington redskins jerseys
minnesota vikings jerseys
new york knicks jersey
oakley sunglasses
chelsea jersey
cheap wedding dresses
coach outlet
ugg uk
north face outlet
real madrid jersey
futbol baratas
juicy couture outlet
nike free
pittsburgh steelers jersey
los angeles clippers jerseys
rolex watches uk
chicago blackhawks jersey
a chang 0609

 
Copyright © [ wa23r ] Deviate Form The Norm. Designed by OddThemes & VineThemes