Internship???


5th April 2010 ~ 26th June 2010.... tarikh aku start aku punya internship.. So kiranya aku start Isnin ni la.. n skali lg hr sibuk mendatang dalam hidup aku..(ayat xleh bla). Aku internship kat Putrajaya Power Station.. gerun lak aku nk pg sn.. tempat dia agak besar la.. ntah ape la nk jadi ngan aku kat sn.. kan dia tnya mcm2 habis aku... kan nk jwb try n error mcm jawb test @ exam, kat sn pakar2 @ otai2...hbs la...hahaha. Universiti aku ni plak mcm2 mntak.. nk intern kn wat log book n blog [click utk ke blog intern aku]. Mcm2..... So kalau korang rajin sgt nk usha pe aktiviti intern aku, slalu2 la lawat blog tu.. aku sdiri pn xtau nk tulis pe kt dalam tu.. wakakaka... harap2 la sume berjalan lncar nnt... amin...

Share this:

 
Copyright © [ wa23r ] Deviate Form The Norm. Designed by OddThemes & VineThemes