Sasuke Uchiha

[Sasuke-2010]

Jom layan anime plak.. tau x sapa kat atas tu..?? Sapa2 yang minta anime komfem2 la tau kan.. lukisan kat atas tu nama dia Sasuke salah sorang watak besar dalam cite Naruto.. layan jgk la crita naruto ni.. dalam banyak2 manga @ anime yang aku layan macam Naruto, Eye shield, One Piece etc... aku paling minat Dragon Ball.. mmg layan habis la.. mmg aku kumpul komik dia complete set dari 1~43.. Siap dibalut untuk penjagaan yang terbaik..haha.. yang paling aku xlupe seingat aku time volume 32 (xsilap aku la) harga komik tu naik 40sen dari RM 3.50 ke RM3.90 (ish..ingt2 lupe la).. dah la mmg xsbr nk tggu komik volume tu kuar..pastu smpai je kedai tgk2 harga naik.. duit bawak cukup2 je (biasa la duit kumpul mak kasi hr2 pg skolah..haha).. punya kedekut mak cik kdai buku tu xnk kasi kat aku.. terpksa la aku patah balik rmh mntk ihsan dr mak aku tmbah lg 40sen....kejr2 & kelam kabut aku patah balik kt kdai tu tkut2 buku tu hbs.. siap sorok lg buku yg aku dah plih nk beli..padahal mmg bertimbun je lg..biasa la..nama pun budak kn..mmg xleh lupe la.. kayuh basikal bagai..haha.. indah sungguh kenangan tu..

Share this:

embun d tengah malam said...

dulu dalam pc aku byk gila naruto..

aku kenal sasuke tu walaupun aku tak minat

sbbnya yg simpannya member aku

sbbnya hardisk aku byk kosong time tu..hehehhe

.::WaNiE::. said...

aku ingat aritu ada discussion

aku dok tunggu la trainer ni komen chart aku

rupa2nya dia sibuk baca komik naruto online

hampes

ok komen tu sangat xdek kene mengena ngan entry awak kan? hahaha

wa23r said...

embun d tengah malam : layan la alng2 mmber ko letk dlm pc ko tu..best cite dia..

.::WaNiE:: : Haha.. mmg bnda ni xkr usia.. engineer kat tmpat aku yg taraf2 ank lima pun layan naruto.. pe lg.. jom la layan...zassss

h a n i e said...

ahahah..dragon ball tu mmg best.
time nk tunggu keluaran terbaru tu yg sakit tu..ase lame gile nk tunggu

wa23r said...

h a n i e : wa..mnt jgk dragon..mmg terbaikkn...tu la.. mmg lm kalau nk kuar satu2 episode dulu...haish..

Frodo Baggins said...

hahahhaha sis wanie ..
wa gelak gila babi weh!!


>>___<<


dragon ball dulu! phewww ..
pastu naruto menjelma.

tp dulu hari ahad
aku layan gak sailormoon.
wakakakkakakaka ...


((sila lukis doraemon lak, tu lagenda katon wat aku x g ngaji.))


>>___<<

wa23r said...

Frodo Baggins: Haha.. layan jgk ko ye sailormoon..tp kn doraemon mmg mantp kot.. smpai skrng aku lyn kot..wakakaka

Anish said...

warghhhhhhhhhhh..sasuke..adeh..suka suka suka bangat seyh...waduhhh encem tahap gaban sasuke ni muehehehehe....

yun mao said...

mcm bags
nba jerseys
chanel handbags,chanel bags,chanel outlet
oakley vault
mcm handbags
ray ban uk
chanel bags
coach outlet online
michael kors outlet store
tory burch outlet
air jordan shoes
pandora charms
ghd hair straighteners
lululemon outlet online
michael kors handbags
kate spade uk
tiffany and co jewelry
asics running shoes
oakley outlet
oakley sunglasses
lululemon outlet
valentino shoes
toms outlet
ghd
fitflop shoes
mont blanc pens for sale
hollister clothing store
louis vuitton outlet
kate spade
cheap soccer jerseys
michael kors outlet
mont blanc
ferragamo belts
louis vuitton uk
links of london
babyliss pro
chanel handbags
mlb jerseys wholesale
giuseppe zanotti outlet
cheap nhl jerseys
20150318maoqiuyun

Guo Guo said...

gucci shoes
tommy hilfiger outlet
nike running shoes
hermes belt
kansas city chiefs jerseys
air max 2015
the north face clearance
mizuno running
north face jackets
ralph lauren uk
philadelphia eagles jerseys
hermes birkin
atlanta falcons jersey
coach outlet
bottega veneta outlet
michael kors uk
mulberry uk
air jordan shoes
mulberry outlet
nike trainers
chanel handbags
tory burch outlet
dallas cowboys jersey
custom mlb jerseys
cheap football shirts
seattle seahawks jerseys
baltimore ravens jerseys
new york giants jerseys
kate spade outlet
golden state warriors jerseys
boston celtics jersey
air max 2014
the north face uk
christian louboutin uk
ugg boots
michael kors uk
nike air max uk
mbt shoes
chicago bulls jersey
san francisco 49ers jerseys
a chang 0609

 
Copyright © [ wa23r ] Deviate Form The Norm. Designed by OddThemes & VineThemes