BN Youth Job Fair 2011 PWTC


Jom berkerjaya...... Kepada semua yang dah nk grad or yang still menganggur tu elok la moh le kt ramai2 pegi PWTC.

Antara butiran fair ni:

BN YOUTH JOB FAIR
TARIKH: 25, 26, & 27 MAC 2011
TEMPAT: Dewan Tun Razak 1, PWTC, Kuala Lumpur.
MASA: 10.00am – 8.00pm
Mengikut maklumat yang sahih ada 650 company and ada lebih dari 20,000 peluang pekerjaan. So sebelum pagi sana pastikan buat pendaftaran online dan upload resume sebab lepas je kita dah daftar, time confirm register kat sana nanti,  kita akan dapat barcode (biasa dapat pelekat then kita lekat kat tangan), so dengan barcode tu la kita akan guna scan kat tempat korng nak mintak keje tu, trus resume yang korng upload kat online tu ada.. simple kan.. so jom la ramai2 esok..jom2!     

Share this:

 
Copyright © [ wa23r ] Deviate Form The Norm. Designed by OddThemes & VineThemes