Ini Memang LOL [India Film]

Action hero2 india ni memang ganas. Setakat lawan 30 org relaks je.. calar pun skit2 je.. yang ni memang xleh dimaafkan..mmg LOL hbs la..Ni sedutan dari cerita "Alluda Mazaaka". Try tengok scene dalam video ni, mmg mantap la drift dia.. nk bandingkan Tokyo drift tu mmg xleh lawan la.. Michael Bay tengok confirm wey menangis..Mana la ada org penah drift kuda. Mana la tau kan kot2 pasni nk masukkan aksi drift kuda ni dalam Transformers 3 ke..haha. Satu scene lagi ni lagi mantop, siapa2 rider BMX or mat rempit confirm menangis jgk! Korang boleh ke buat.. ni bukan cakap pkai beskal or motor.. pakai tractor beb.. memang LOL n ridiculous hbs la.. nk tau menda? tgk la..


Share this:

 
Copyright © [ wa23r ] Deviate Form The Norm. Designed by OddThemes & VineThemes