The Designer

 Ni adalah T-shirt yang paling awesome and paling aku sayang sebab sangat rare dan sangatlah payah nak cari baju spiderman dengan design yang awesome. Thanks to my brother coz hadiahkan baju ni kat aku. Dah lusuh skit tapi aku tetap nak pkai..hah~ hari ni terdetik nak tau sape yang design baju awesome aku ni dan aku jumpa that designer. Nama designer ni Rob Duenas. Seperti yang dijangka kerjanya sebagai Full-time Illustrator, Graphic Designer, dan Artist Esquire.


Beliau tinggal di San Diego. Beliau pernah menjadi T-shirt designer untuk Marvel, Lucasfilm, Lego, and more. Untuk lebih tahu keawesomeman ROB Duenas ni boleh la melayari web http://sketchcraft.com/. Banyak benda yang anda boleh tengok disitu.

Share this:

 
Copyright © [ wa23r ] Deviate Form The Norm. Designed by OddThemes & VineThemes