Kemerdekaan ke 55 mungkin akan Hambar

Semenjak dua tiga menjak ni kita duk dengar macam2 bantahan untuk logo, tema dan lagu sempena Hari Kemerdekaan Malaysia ke 55. Bagi aku bantahan kita adalah wajar untuk menampakkan negara kita yang matang. Kalaulah negara kita ni manusia, memang diambang2 pencen dah..so kenapa kita tidak meraikan dengan sedikit kematangan dan sedikit kretiviti. 

Kenapa la logo kemerdekaan tahun ni (*mcm 2,3 tahun lepas jugak) sangat la WTF (what the funny...)

Sory to say.. kalau pakai Microsoft Word pun boleh buat punya la.. Sedangkan Malaysia ni banyak lagi designer2 yang kretive lagi berjiwa muda..contohnya:


Pasal Tema dengan lagu gua tak nak komen lebih..dah memang hampeh pun..malas nak cakap banyak2.. haha~. Komen dari penerbit lagu "Janji Ditepati".

***Klik gambar untuk pembesaran dengan riang
dan juga komen2 di Wall Dato' Sri Haji Mohammad 1Najib bin Tun Haji Abdul Razak, isteri kepada Datin Paduka Seri 1Rosmah Binti Mansor.

***Klik gambar untuk pembesaran dengan riang

 Bukan nak berpolitik, tapi nak sambut hari kemerdekaan yang best, dah la no cantik, 55 tu.. Kalau masih tak ada tindakan susulan, hari merdeka ni kita tido je kat rumah..


Share this:

Coach Factory said...

lululemon outlet, ugg, valentino shoes, mcm handbags, instyler ionic styler, canada goose outlet, north face outlet, new balance shoes, asics shoes, moncler, rolex watches, canada goose pas cher, wedding dresses, roshe run, moncler, birkin bag, ugg boots, juicy couture outlet, supra shoes, reebok outlet, babyliss pro, marc jacobs, p90x3, celine handbags, north face jackets, soccer jerseys, soccer shoes, canada goose, jimmy choo shoes, moncler, uggs on sale, ugg boots, bottega veneta, juicy couture outlet, ghd, abercrombie and fitch, giuseppe zanotti, canada goose outlet, nfl jerseys, mac cosmetics, herve leger, ferragamo shoes, insanity, chi flat iron, ugg outlet, mont blanc, beats by dre, canada goose outlet, canada goose uk, moncler outlet

Coach Factory said...

tn pas cher, ralph lauren pas cher, longchamp soldes, hermes pas cher, karen millen, sac louis vuitton, nike air max, louboutin, hollister, vanessa bruno, converse pas cher, ray ban pas cher, lacoste, lululemon, mulberry, air force, hollister, longchamp, north face pas cher, barbour, louis vuitton, hogan sito ufficiale, vans pas cher, new balance pas cher, ralph lauren, louis vuitton uk, montre femme, north face, michael kors, longchamp, air jordan, nike trainers, hollister, abercrombie and fitch, sac guess, air max, burberry, ray ban uk, nike roshe, nike roshe run, michael kors, nike free, sac louis vuitton, michael kors, nike huarache, timberland, nike blazer, oakley pas cher, nike free pas cher, vans outlet

Coach Factory said...

oakley sunglasses, louis vuitton handbags, louboutin shoes, ray ban outlet, louis vuitton, coach factory outlet, louis vuitton outlet online, prada handbags, coach purses, michael kors outlet store, polo ralph lauren outlet online, kate spade handbags, louis vuitton outlet, coach outlet, christian louboutin shoes, louboutin outlet, nike shoes, coach outlet, michael kors outlet online, oakley sunglasses cheap, longchamp outlet, ray ban sunglasses, burberry outlet online, tory burch outlet, tiffany and co, michael kors outlet online, burberry outlet online, chanel handbags, oakley vault, polo ralph lauren outlet, michael kors outlet, gucci outlet, air max, michael kors outlet, prada outlet, kate spade outlet, jordan shoes, longchamp handbags, longchamp handbags, michael kors outlet online, louis vuitton outlet, coach outlet store online, louboutin, nike air max, nike free

Minko Chen said...

cheap football shirts
the north face outlet
nike air max uk
snapbacks wholesale
indianapolis colts
canada goose outlet
michael kors outlet
nike free
michael kors uk outlet
louis vuitton handbags outlet
babyliss flat iron
oakley,occhiali oakley,oakley italia,oakley occhiali,oakley sunglasses
discount oakley sunglasses
michael kors handbags
canada goose jackets
michael kors handbags clearance
san francisco 49ers
uggs outlet
coach outlet store
1112minko

方松腾 said...

nike shoes
cheap oakley sunglasses
snapback hats
soccer jerseys,cheap soccer jerseys,cheap soccer jerseys for sale,soccer jersey,usa soccer jersey,football jerseys
cheap uggs
cheap ugg boots
ugg boots
uggs outlet
wedding dresses
chicago blackhawks
christian louboutin shoes
louboutin uk
fitflops sale clearance
coach outlet,coach outlet online,coach outlet store
coach outlet store

 
Copyright © [ wa23r ] Deviate Form The Norm. Designed by OddThemes & VineThemes