Ngeri & Kejam : Karnibal di China


Masyarakat Kanibal masih wujud di China. Tak dapat pasti kesahihan disebalik cerita ini tetapi Masyarakat Kanibal Pemakan Daging Wanita di China masih aktif dan  setiap tahun menjelang suatu perayaan di sebuah kampung terpencil di China, mereka akan melakukan pesta pemotongan daging manusia secara besar-besaran. Bagi mereka, DAGING merupakan makanan mewah yang sukar diperolehi sehinggakan mereka hanya boleh memakannya setahun sekali sahaja iaitu pada hari perayaan tersebut.

**** Dibawah gambar yang tak ditapis..
Kampung terpencil ini berada di negara China. Walaupun agak terpencil, Setiap pelancong yang ingin ke salah satu tempat pelancongan di China harus melalui kampung tersebut. Biasanya pelancong berseorangan dalam perjalanan akan menumpang tidur di rumah penduduk kampung ini.


Jika pelancong tersebut adalah wanita, mereka akan ditangkap kemudiannya diikat lalu dilarang dari keluar rumah. Wanita tersebut akan disediakan tempat tidur serta makanan. Jika wanita tersebut masih dara, penduduk kampung akan berasa lebih beruntung kerana dikatakan alat sulit wanita tersebut lebih wangi berbanding yang telah kehilangannya.


Ketika menjelang perayaan, wanita yang malang tersebut akan dikorbankan. Badannya akan dibersihkan terlebih dahulu kemudiannya dicabut seluruh bulu di badan. Badan wanita tersebut juga turut ditelanjangkan serta dikerat.Adat di kampung ini juga tidak membenarkan mana-mana lelaki dari kampung ini berkahwin dengan wanita dari luar kampung tersebut. Wanita luar hanya dianggap makanan untuk mereka. Wanita malang dalam gambar ini berusia 20-an. Dia dikatakan bekas artis di bandar namun sudah lebih setengah tahun tiada pekerjaan. Dia mengambil keputusan untuk bercuti buat sementara waktu dan secara tidak sengaja turut menjadi korban.

**Akhir kata segala cerita diatas adalah dongeng semata. gambar2 tersebut hanya "photoshop" tukarkan khindzir kepada gadis

Share this:

 
Copyright © wa23r.com. Designed by OddThemes & VineThemes